Hvilken hastighet bør jeg velge?

I dag er kravet til båndbredde mye større en for noen år siden. Stort sett alt av elektronikk og enheter kobles opp på internett. Dette gjør at forbruket til den gjennomsnittlige stadig øker.

Som oftest har man en eller flere nettbrett som man surfer på eller som som man ser en film på. Smart-TV med strømmetjenester som HBO, Netflix eller Viaplay.

Med den nye Get appen kan man til og med se live TV på nettbrettet eller telefonen uansett hvor man befinner seg.

Alt i alt gjør dette at man har bruk for en bredbåndsforbindelse som klarer å holde husholdningen forsynt med den båndbredden som kreves.

Vi har derfor superbredbånd i flere prisklasser som passer til alle.