Hvorfor bør jeg velge Trollfjord som leverandør?

Vi er her for deg!

Vi gir deg trygge og ærlige produkter som skal være konkurransedyktig både på pris og innhold.

Hos Trollfjord i Hadsel får du lokal kundeservice, lokal kunnskap og lokal verdiskapning. Ta en tur innom oss om du lurer på noe!

Lokal verdiskaping er viktig for oss også i de områdene utenfor Hadsel der vi tilbyr bredbåndstjenester.

SuperBredbånd der du bor!

Det er mulig, også i Nord-Norge. Trollfjord leverer høyteknologiske tjenester i Nord-Salten og på Bleik i samarbeid med lokale kraftselskap som satser på lokalsamfunnene sine. I flere bygder som det ikke er mulig å legge bredbåndskabler til, leverer Superbredbånd via Radio signaler. Med det legges det til rette for bosetning og næringsvirksomhet.