Hva er forskjell på avtalegiro, eFaktura og fakturvarsel på e-post?

I nettbanken din kan du bestille betalingsløsningene Avtalegiro eller eFaktura.

Med avtalegiro blir strømregningen din betalt automatisk. Du vil fortsatt få en kopi av fakturaen på papir, men betalingen går av selg selv.

Velger du eFaktura vil du få regningen elektronisk i nettbanken din. Du får ingen kopi i posten. For at regningen din skal bli betalt må du godkjenne den i nettbanken din.

Med fakturavarsel på e-post får du faktura tilsendt til din e-post. Dette avtaler du direkte med oss.

Fakturavarsling eller eFaktura kan kombineres med avtalegiro. Velg gjerne begge deler, så har du det enklest mulig.

Om du ikke ønsker noen av disse betalingsløsningene, vil du få regningen tilsendt på papir.