Hvordan leverer jeg måleravlesning?

Måleravlesning leveres enkelt på "Min side", du kan også ringe vår strømtelefon på nr. 800 55 262 eller ringe vårt kundesenter på tlf. 76 1180 00.

Dersom du får SMS med påminnelse om måleravlesning kan du svare med tfkm og den den avleste målerstanden. Målerstanden blir registrert direkte.

På "Min side" kan du følge med ditt strømforbruk, du får oversikt over dine fakturaer og oversikt over de tjenestene du abonnerer på hos oss.

Get du Get kunde hos oss kan du også velge dine kanaler her.

Innlogging er er enkelt med ditt kundenummer og en selvvalgt PIN-kode.

Dersom du har fjernavlest måler trenger du ikke melde inn ditt strømforbruk, men les gjerne av for egen kontroll.