Filmleie

Her finner du de mest vanlige spørsmålene rundt filmleie:

PIN1-koden brukes til å bekrefte kjøp av filmer i Get filmleie, barnesikring av kanaler og sikring av avanserte innstillinger på boksen.

Har du ikke endret PIN1 enda vil den være 0000. Har du glemt koden, send PIN til 02123 for en nullstilling. PIN1 endres så tilbake til 0000 igjen.

PIN2-koden kontrollerer tilgang til kategorien Xotix i Get filmleie. Alle filmene i denne kategorien er registrert av Medietilsynet med 18 års aldersgrense.

PIN2-koden angir du selv første gang du starter Get filmleie, og den må være forskjellig fra PIN1. Trenger du å resette PIN2, gjøres dette ved å gjenopprette boksens fabrikkinnstillinger.

Hvis du får feilmelding når du prøver å leie film gjør følgende:

1. Kontroller at du bruker den originale antennekabelen du fikk av oss, og at den ikke er lenger enn 10 meter.Fjern samtidig alle eventuelle mellomledd som skjøt på kablen, splitter i uttaket eller galvanisk skille.
  2. Start Get-boksen på nytt ved å trekke ut støpselet og vente 30 sekunder før du setter det tilbake igjen.
  3. Vent 5 minutter før du prøver filmleie på nytt.

Hvis du har TV via fiber skal det være nok å følge steg 2 og 3 ovenfor.