Avtalegiro

Avtalegiro har den fordelen at du ikke trenger å tenke på betaling av fakturaene fra oss. Det skjer automatisk på betalingsfristen. Du slipper å taste inn KID og kontonummer.

Avtalegiro kan kombineres med fakturavarsling på e-post og/eller e-faktura.

Avtalegiro oppretter du i banken eller i nettbanken din.

Du trenger KID for avtalegiro, vårt kontonummer og en beløpsgrense.
Kid for tegning av avtalegiro og vårt kontonummer finner du på mottatt faktura fra oss. Beløpsgrense må du sette ut fra hvilke tjenester du abonnerer på hos oss.

Det er viktig at du ikke setter beløpsgrensen for lav. Ta høyde for forbrukssvingninger på strøm og bruk av tilleggstjenester som filmleie.