Jeg har TV i flere rom, får jeg det også med Get?

Ja, du kan bruke den kablingen og de TV-kontaktene du har i dag.

For å få fullt kanalutvalg må du ha en Get box i hvert rom (49,- pr måned).

Get Appen - se TV hvor du vil uten dekoder

Inkludert i Startpakken har du også Get Appen. Den gir deg mulighet til å se TV hvor du vil uten å ha ekstra Get boxer.
Get Appen lastes ned i iTunes eller på Google play. Appen kan brukes både på nettbrett og mobil. Les mer opp Get Appen her på Get.no

For å få best mulig utnyttelse av Get Appen bør du ha god bredbåndslinje. Vi anbefaler hastigheten 70 Mbps og en god trådløs router.

Se TV utenfor hjemmet ditt

Med Get Appen kan du med internett-tilknytning se TV hvor du vil utenfor hjemme ditt. På bussen, på hytta, i idretthallen etc.