TV

Trollfjord samarbeider med Get og leverer et av Norges fremste digital-tv tilbud.

Get Start kr. 449,- pr. mnd

Med Get start får du alle de mest populære tv-kanalene og mulighet til å velge kanaler selv, helt kostnadsfritt.
Du får fast tilgang til de 14 mest populære kanalene, i tillegg kan du når som helst bytte de anbefalte kanalene. Det betyr at 26 av 40 kanaler er valgfrie.

Faste kanaler:

Anbefalte kanaler:

Valgfrie kanaler:

Vi leverer et stort utvalg av tilleggskanaler. Les mer, eller klikk på lenken nedenfor for å se oppdatert kanalark.