Tilknytning til bredbåndsnettet

Tilknytningskostnaden til bredbåndsnettet varierer litt i de forskjellige dekningsområdene.

I noen områder kan det komme anleggbidrag i tillegg til tilknytning. Variabler som befolkningstetthet og fremføringsvei er viktig når vi beregner tilknytningskostnad. Fremgangsmåten ved tilknytning varierer ut i fra teknologien i ditt dekningsområde.

Klikk her for oppdaterte priser i ditt område.

Tilknytning i radioområder

Bor du i et område der vi leverer internett via radiolink er tilknytning enkelt. Utstyrspakken består av radioantenne, ønsket lengde på kabel og et modem.

Klikk her for oppdaterte priser i ditt område.