Hva gjør jeg med bredbånd og/eller TV når jeg flytter?

Flytter du ut av dekningsområdet, eller flytter du internt i dekningsområdet vårt?

Flytter du ut av dekningsområdet vårt:

Skal du flytte ut av dekningsområdet vårt og må avslutte ditt kundeforhold hos oss, er det bare å ringe oss på tlf. 76 11 80 00, eller send inn skjema. Husk å melde oppsigelse i god tid, slik at du får avsluttet dine abonnement til rett tid i forhold til flyttingen. Dersom du har abonnement på Get digital-tv må levere dine Get-dekodere til oss når du flytter. Dersom disse ikke returneres oss vil du faktureres kr. 2500,-.

Oppsigelsestiden er en måned, regnet fra utløpet av måneden vi har mottatt din oppsigelse. Ved brudd på binding tilkommer det et bruddgebyr på kr 1000,-.

Flytting internt i dekningsområdet vårt:

Dersom din nye bolig allerede har installert bredbånd fra oss, er flyttekostnaden kun kr. 500,-. Du tar med deg ditt abonnement direkte til din nye bolig. Husk å melde fra i god tid slik at vi får klargjort i våre datasystemer for overflyttingen fra den datoen du ønsker.

Dersom din nye bolig ikke har installert bredbånd fra oss, og tilknytning til bredbåndsnettet må utføres, er tilknytningskostnaden kr. 1 990,-/3 990,- (varierer ut fra bosted). Du tar med deg dine aktive abonnementer til din nye bolig uten ekstra kostnader.

Nye kunder som flytter inn i bolig som allerede har installert bredbånd fra oss får en tilknytningsavgift på kun kr 995,-. Etablering av digital-tv kr 990,-.