Ingen signal - no signal

Er skjermen svart, står det kanskje "Intet signal" eller lignende? Dette er ofte fordi tv-en er innstilt på feil kildekanal.

Du bytter kilde via fjernkontrollen til tv-apparatet ditt, og valget ser gjerne ut som en av knappene under:

Get-boksene bruker HDMI-kabel så kildevalget vil da være HDMI. Nyere TV-er har ofte flere HDMI-valg så prøv deg frem til du finner den riktige kanalen.

Kilde-innstillinger gjøres på selve tv-en og fremgangsmåten kan variere fra merke til merke. Vi har ikke brukerstøtte for tv-apparat og ber deg derfor kontakte tv-produsenten direkte hvis du trenger videre hjelp med å finne riktig kilde eller endre andre innstillinger på tv-en.

Har du forsikret deg om at riktig kildekanal er valgt, men får beskjed om at signalet fortsatt mangler, kan dette være fordi boksen ikke er koblet opp som den skal.