Snart får du Get

Overgangen til Get nærmer seg!

Tirsdag 15. mars etter kl. 17.00 vil du få din Get-boks levert hjem til deg. Andenes IL har fått oppdraget med å levere ut boksene.

Er du ikke hjemme denne ettermiddagen, kan du hente boksen din i Norlandiahallen onsdag 16. mars i tidsrommet kl. 10-18.

Onsdag morgen 16. mars kobles TV-signalene om fra Canal Digital til Get. Etter omkoblingen faller Canal Digital-signalene ut. For å se TV må du dermed koble opp din nye Get-boks:

• Følg veiledningen som ligger i esken.
  • Vi har på forhånd satt inn programkort i din Get-boks.
  • Velg regionID 14 dersom du får spørsmål om regionID.
  • Meldingen "teknisk problem" kan komme opp før Get-boksen begynner å laste. Dette indikerer ikke at noe er feil, og meldingen vil forsvinne av seg selv når boksen går over til neste steg.
  • Det vil kunne ta opp til 3 timer fra du starter oppkoblingen til alle kanalene er på plass.

Utvidet kundeservice kl. 8-20 onsdag og torsdag:

Vi har i forbindelse med overgangen til Get utvidet åpningstid på kundeservice onsdag 16. og torsdag 17. mars. Åpningstidene disse dagene er kl. 08-20, dersom du har problemer er du velkommen til å kontakte oss!

Tlf: 76 11 80 00 / post@trollfjord.no/ www.trollfjord.no

Vi håper du vil bli fornøyd med TV fra Get!

Husk med Get får du valfrihet, helt uten ekstra kostnader
.
Tilpass kanautvalget på "Min side". Innlogging gjøres med kundenummer og pin-kode.