Standard Kraftleveringsavtale

Standard kraftleveringsavtale er beregnet for bruk ved levering av strøm og nettjenester til private forbrukere (husholdninger/hytter).

Standardavtalen består av 3 enkeltavtaler:

- Kraftavtalen som regulerer forholdet mellom kunden og kraftleverandøren.
- Nettleieavtalen som regulerer forholdet mellom kunden og nettselskapet.
- Tilknytningsavtalen som regulerer forholdet mellom eieren av den elektriske installasjonen som skal eller er knyttet til nettet og nettselskapet.