Manglende kanaler på Get box II

Dersom du mangler kanaler på din nye Get Box II, kan det hende at modemet i Get-boksen må nullstilles:

Nullstillingen gjøres på følgene måte:

1. Nullstill trådløs ruter og modem i Get boksen via innfelt knapp på siden av Get boksen, og hold denne inne i 10 sekunder (se bilde under, eller klikk på linken til bildet)
  2. Når alfakrøllen og Wifi-symbolet vises, må du ta ut strømkontakten, i minimum 20 sekunder, for så å sette den inn igjen.

Får du fortsatt ikke alle kanalene? Kontakt oss her.