eFaktura

Med Efaktura mottar du faktura fra oss direkte i nettbanken din. Du slipper å taste inn KID, kontonummer og beløp når du skal betale fakturaen. Har du tilgang til nettbanken din kan du betale fakturaen fra hvor som helst i verden

Kombiner gjerne efaktura og avtalegiro. Da blir det enda enklere og du slipper å følge med betalingsfristene.

Efaktura må du opprette i din nettbank.

Når du oppretter efaktura må du oppgi en efakturareferansen. Denne finner du på faktura som du har mottatt fra oss.