Trollfjord Garanti

Med Trollfjord Garanti får du det beste av alle strømavtaler.

Trollfjord Garanti er en spotprisavtale som følger innkjøpsprisen på strømbørsen Nord Pool, og gir deg også garanti mot høye strømpriser, et pristak.

Pristaket sikrer deg mot strømpriser over 35,9 øre KWh. Pristaket er gjeldene fram til 1.7.2016.

Fastbeløpet er på kr. 35,- pr måned.
Innkjøpsprisen inkluderer er et fast påslag. Påslaget inneholder også det pålagte EL-sertifikatavgiften.
For prisgarantien kommer et variabel påslag på 0,5 - 3,0 øre KWh.

Trollfjord Garanti gir deg også en strømforsikring som dekker strømleveranse ved sykdom, permittering etc, samt dekker egenandel om lynet skulle slå ned.

Les mer om strømforsikringen her.

Garantikraft leveres også uten strømforsikringen om du ønsker det. Ta kontakt med vårt kundesenter på tlf. 76 11 80 00, så ordner vi det.