Hva koster Get-TV?

Med Get fra Trollfjord får du en Startpakke som inneholder 40 kanaler, 14 faste og hele 26 valgfrie kanaler.

Du kan velge kanaler så ofte du vil helt uten kostnader.
Kanaler velger du enkelt på "Min Trollfjord"

Inkludert i Get Start får du en Get Box Mikro. Du får TV i full HD, lynrask zapping, filmleie og full TV-guide.

Get Start koster kr. 449,- pr måned (Get Box Mikro inkludert).

Det tilkommer ingen kortavgift etc.

Du kan også velge blant et bredt utvalg av tilleggskanaler. Les mer her.

Valg av TV-dekoder

Ønsker du muligheten til å pause, stoppe, spole, ta opp dine favoritt program og favoritt serier etc, så må du velge deg en Get Box II.

Get Start inkludert en Get Box II koster kr. 578,- pr måned

Ekstra TV-dekorere

Ekstra Get bokx Mikro kr. 49,- pr mnd.
Ekstra Get Box II kr, 178,- pr. mnd.

Get Appen

Se TV hvor du vil og når du vil.
Last Get Appen gratis ned på iTunes eller Google play og du kan se dine favorittprogram hvor du vil. Har du en Get Box II kan du også styre dine opptak fra Get Appen. Les mer om Get Appen her.