Jeg har en dekoder med opptak, får jeg det hos Get?

Ja, med Get får du en av markedets beste TV boxer, Get box II.

Velg en Get box II og du får, som den første i Nord-Norge, tilgang til den aller nyeste TV-opplevelsen fra Get. Du får helt ny meny, 4 samtidig opptak, muligheten til å starte program fra starten av, TV-arkiv som gir deg mulighet til å se programmer som er sendt opptil en uke tilbake i tid, anbefalinger og tips, en rekke spennende nett-tjenester, utvidet søke funksjon og en helt ny og enklere fjernkontroll.

Har du internett fra Trollfjord anbefaler vi at du benytte Get box II sitt innebygde tråløsmodem. Du får et modem/boks mindre å holde orden på. Tilkoblingen er enkelt og står beskrevet i veiledningen som kommer sammen med din Get Box II.

Nb! Husk at Get boxen da må ha en sentral plassering i din bolig.