Filmeleie, hvordan får jeg det?

Filmleie er et tilbudt til alle Get-TV kundene våre.

Du finner filmleie ved å trykke på filmknappen på fjernkontrollen din. Her er det tusenvis av filmer i ulike sjangre  tilgjengelig for deg.

Pin kode for å leie av film er 0000. Du kan enkelt lage din egen kode.

Faktura for filmleie kommer på samme faktura som TV-abonnementet ditt.

NB! Har du en Get Box Mikro trenger denne tilkobling til internett for at filmleie skal fungere. Det betyr at du må koble en internettkabel (nettverkskabel) direkte til Get boksen din når du skal leie film.

Har det en Get Box II trenger du derimot ikke å koble noe. Det er bare å trykke på filmknappen, velg den filmen du ønsker å se. God film!