Hastigheter på internett

Til privatabonnement i områdene der vi leverer internett via kabel leverer vi hastighetene:

- M 30: 30/10 Mbps

- L 70: 70/10 Mbps

- XL 120: 120/10 Mbps

- XXL 250: 250/10 Mbps

- XXXL 500: 500/10 Mbps

I områder med fiber leverer vi symmetriske hastigheter. Det vil si at opp og nedlastingshastigheten er like stor. M 30 har dermed hastigheten 30/30 Mbps. Vi kan også levere hastigheter opp til 1000 Mbps. Kontakt oss for tilbud.

Ekstra returhastighet kan i coax og radio-området kjøpes for kr. 49,- pr. mnd.

I områder der vi leverer internett via radiosignaler leverer vi til privatabonnement hastighetene:

- M 30: 30/10 Mbps

- L 70: 70/10 Mbps, må sjekkes i hvert enkelt område.