Angrerett på strømkjøp

Angrefrist på avtaler med bindingstid er normalt 14 dager.

Dersom en avtale er inngått ved at kunden kontakter oss pr. telefon eller fysisk møter opp på vårt utsalgsted i Nordnesveien 3, kan det ikke påberopes angrerett.

Dette fordi Angretettloven er tydelig på at den gjelder for avtaler om kjøp som er inngått utenfor fast utsalgsted (i dette tilfellet vårt kontor).

Har du inngått avtale på stand, internett eller via telemarking gjelder 14 dagers ubetinget angrerett.

For å kunne bruke angreretten må du underrette oss:
Trollfjord Kraft, Nordnesveien 3, 8450 Stokmarknes.
Tlf. 76 11 80 00, post@trollfjord.no

Du kan benytte angreskjema som du finner nederst på denne siden, men det er ikke obligatorisk. For å overholde angreretten er det tilstrekkelig at du sender meldingen om at du vil bruke angreretten før angrefristen utløper.