Feilmeldinger på Get Filmleie

Under har vi samlet de vanligste feilmeldingene som kan oppstå i menyen ved bruk av Get filmleie (ordlyden kan avvike noe).

«AVSPILLINGSFEIL (8)»

Avspilling [8] betyr at Get-boksen får en feilaktig respons fra filmserveren. Dette kan skyldes en midlertidig nettverksfeil, en feil på den filmen du forsøker å se, eller et serverproblem. Forsøk følgende:

1. Forsøk å starte om Get-boksen ved å ta av og på strømmen, enten ved å ta ut støpselet fra veggen eller ved å bruke bryteren på baksiden av Get-boksen.

2. Sjekk at boksen er innstilt på riktig region 14.Trykk OK for å få opp menyen 2.Velg INNSTILLINGER 3.Velg AVANSERT OPPSETT 4.Angi PIN (standard 0000), bekreft med OK 5.Velg REGION-ID 6.Sjekk at Get-boksen har region 14.

«IKKE TILSTREKKELIG KREDITT PÅ PROGRAMKORTET (13)»

Denne feilmeldingen oppstår på grunn av en systemfeil. Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg med å løse problemet.