Retur av utstyr

Ved oppsigelse skal utstyr som er leid hos Trollfjord Bredbånd returneres. Ved flytting vil vi informere deg om hvilket utstyr du kan ta med til ny adresse, hva som må leveres inn og hva som eventuelt kan stå igjen på adressen.

Ved retur skiller vi mellom:

«Denne enheten er Trollfjord Bredbånds eiendom. Skal returneres til Trollfjord Bredbånd i original stand ved opphør av kontraktsforholdet»

«Denne enheten er Trollfjord Bredbånds eiendom. Må ikke fjernes eller flyttes uten Trollfjord Bredbånds samtykke»

Utstyr som skal leveres ved oppsigelse:

• Get tv-dekoder med strømkabel, HDMI-kabel og fjernkontroll
  • Modem til internett med strømkabel

Utstyr som ikke skal leveres ved oppsigelse:

• Fastmontert fibersentral (se etter klistremerket med teksten ovenfor)
  • Eldre og utgåtte modeller av internett-modem (spør oss gjerne om dette)

Erstatningsverdi for manglende innlevering eller ødelagt TV-dekoder er kr 2500,-