Kanalvelger

Du finner kanalvelgeren ved å logge inn på Min Trollfjord. Merk at hvis du logger inn via Get sin nettside vil du få opp feilmelding.

Hvis du også er strømkunde må du først velge «Bredbåndskontrakt» på «Kundeprofil» i menyen. Da vil «Get TV kanalvelger» bli synlig. Klikk på «Gå til Get TV kanalvelger her» for å komme videre til detaljert oversikt over innholdet på de forskjellige kanalene og selve kanalvalget. Når du har bekreftet kanalvalget vil du bli navigert tilbake til Trollfjord og prosessen er fullført.